Τι προσφέρουμε

Μετακομισεις - μεταφορες: Κατσαντωνης. Ευκολα, γρηγορα, οικονομικα.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων αποτελεί εγγύηση ποιότητας, ασφάλειας και ταχύτητας.

  • Δωρεάν κατ' οίκον εκτίμηση κόστους μετακόμισης
  • Ανυψωτικό μηχάνημα
  • Συσκευασία υψηλής ποιότητας
  • Συσκευασία για εύθραυστα αντικείμενα
  • Απεγκατάσταση - Επανεγκατάσταση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
  • Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση Επίπλων
  • Αποθήκευση οικοσκευών

Αναλαμβάνουμε μετακόμισεις στην Αθήνα, στην ευρύτερη Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Μεταφορα μεγαλων φορτιων - Μετακομιση

Αναλαμβάνουμε την μετακόμισή σας από το Α έως το Ω. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών από το 1981 και μας έχουν εμπιστευτεί έως τώρα δεκάδες εταιρίες και χιλιάδες ιδιώτες. Η εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας σε μετακομίσεις στην Αθήνα, στην ευρύτερη Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα έχουν οδηγήσει στην επιτυχία μας και στην εγγύηση ποιότητας που σας παρέχουμε. Εκπρόσωπός μας έρχεται δωρεάν στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 210 9922845 ή στο 6932439707. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε από κοντά όλες σας τις ερωτήσεις και να καλύψουμε τις ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την μετακόμιση, καθώς επίσης και για να σας ενημερώσουμε για το κόστος της.

Αναλαμβάνουμε την αποσύνδεση και συσκευασία όλων των ηλεκτρικών σας συσκευών καθώς επίσης και την αποσυναρμολόγηση όλων των επίπλων σας. Εάν το επιθυμείτε αναλαμβάνουμε επίσης τη συσκευασία και των υπόλοιπων αντικειμένων που διαθέτετε. Τα υπάρχοντα σας θα μεταφερθούν στο νέο σας χώρο με κλειστά φορτηγά αυτοκίνητα ενώ για την τοποθέτησή τους από το κτήριο στο φορτηγό χρησιμοποιούμε ανυψωτικά μηχανήματα όπου αυτό επιτρέπεται από το Δήμο.

Στο νέο χώρο, τα αντικείμενα τοποθετούνται ξανά με τη βοήθεια ανυψωτικού μηχανήματος όπου αυτό επιτρέπεται. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει να συνδέσει ξανά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, τα φωτιστικά, κλπ και να τα τοποθετήσει στα σημεία που θα μας υποδείξετε. Θα συναρμολογήσουμε επίσης ξανά όλα σας τα έπιπλα ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα με το που μπείτε στο χώρο.

Μετά το πέρας της μετακόμισης είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας. Καθ΄όλη τη διάρκεια αυτής παρέχεται επίσης η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης για την απόλυτη προστασία της περιουσίας σας.