Τι προσφέρουμε

Η πολυετης εμπειρια μας αποτελει εγγυηση για την ασφαλη και γρηγορη μεταφορα των αντικειμενων σας στο χωρο που θα μας υποδειξετε. Αναλαμβανουμε την μετακομιση νοικοκυριων, γραφειων και εργοστασιακης παραγωγης στα καταστηματα της επιχειρησης σας στην Αθηνα, στην ευρυτερη Αττικη και σε ολη την Ελλαδα.
 • Δωρεάν κατ' οίκον εκτίμηση κόστους μετακόμισης

  Για μια πρώτη εκτίμηση καλέστε μας στο 210 9922845 ή στο 693 2439707 και ενημερωθείτε για το κόστος της μετακόμισής σας. Για ακόμα ακριβέστερη εκτίμηση, εκπρόσωπός μας έρχεται στο χώρο σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και σας ενημερώνει για το ακριβές κόστος της μετακόμισης.

 • Ανυψωτικό μηχάνημα

  Για διαμερίσματα ή επαγγελματικούς χώρους που βρίσκονται σε ψηλούς ορόφους ή ακόμα για κτήρια που το ασανσέρ δεν εξυπηρετεί (είτε επειδή είναι μικρό είτε επειδή δεν υπάρχει) η μετακόμιση πραγματοποιείται με ανυψωτικό μηχάνημα.

 • Συσκευασία υψηλής ποιότητας

  Σε περίπτωση που το επιθυμείτε αναλαμβάνουμε τη συσκευασία των αντικειμένων σας. Εάν προτιμάτε να τα συσκευάσετε μόνοι σας συμβουλευτείτε μας για μικρά μυστικά που θα κάνουν την τοποθέτηση όλων των αντικειμένων στο νέο χώρο εύκολη και γρήγορη!

 • Συσκευασία για εύθραυστα αντικείμενα

  Για γυαλικά, έργα τέχνης και γενικότερα για εύθραυστα ή ευαίσθητα αντικείμενα, διαθέτουμε ειδική συσκευασία για την καλύτερη προστασία τους κατά τη μεταφορά τους από τον έναν χώρο στον άλλο. Ρωτήστε μας!

 • Απεγκατάσταση - Επανεγκατάσταση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να απεγκαταστήσει / αποσυνδέσει τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό σας (φωτιστικά, air conditions, ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο κλπ.) καθώς και να τον επανεγκαταστήσει / επανασυνδέσει στο νέο σας χώρο. Μετά την ολοκλήρηση της μετακόμισης μπορείτε να χρησιμοποιείσετε κατ' ευθείαν τις ηλεκρικές συσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να φωνάξετε επιπλέον και ηλεκτρολόγο!

 • Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση Επίπλων

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να αποσυναρμολογήσει τα έπιπλά σας (βιβλιοθήκες, γραφεία, κρεβάτια, σύνθετα, κλπ) καθώς και να τα συναρμολογήσει ξανά μετά το πέρας της μετακόμισης και να τα τοποθετήσει όπου εσείς υποδείξετε. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα με το που θα μπείτε στο νέο σας χώρο!

 • Αποθήκευση οικοσκευών

  Σε περίπτωση που ο χώρος που θα μετακομίσετε δεν είναι ακόμα διαθέσιμος, η οικοσκευή σας ή ο εξοπλισμός σας (σε περίπτωση που πρόκειται για μετακόμιση επαγγελματικού χώρου) μπορεί να φιλοξενηθεί στις κλειστές αποθήκες μας για όσο χρόνο χρειαστει.

Για τη μετακόμιση από την μία περιοχή στην άλλη διαθέτουμε κλειστά φορτηγά για την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης των προς μεταφορά αντικειμένων, ώστε να κάνουμε την εμπειρία της μετακόμισης όσο το δυνατόν πιο εύκολη και γρήγορη για εσάς με την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

E-mail: metaforiki.katsantonis@gmail.com